söndag 9 mars 2008

Fördelar med Norge

  1. Deli De Luca - Oslos svar på 7/11, serverar utmärkta delikatesser som pesto/kyllingcalzone och även munchiestillfredsställare som muffins och skittles.
  2. Närheten - den norska hufvudstaden är som en mindre svensk småstad när det gäller avstånden. Man kan tydligen gå överallt. Eller i alla fall dit där det händer. Dvs till Nichol & Son och hem igen.
  3. Svenskarna - under de tre dagar som förflutit under Han med mustaschens visit har knappt en enda riktig norrman visat upp bristen på stilistisk och litterär begåvning. Mycket tillfredsställande.
  4. Soffan på Fredenborgsveien - den underbart bruna, nedsuttna, öldoftande och mycket härjade tresittsaren skänker oerhörd tillfredsställelse åt Han med mustaschen. "Desire smells like that to some people."
  5. Den norska canal+ programledaren. En man med mer svårdefinierad frisyr än Mats Nyström

1 kommentar:

Anonym sa...

jag minns det där håret! sist jag såg det var nov07, en söndag. jag misstänkte först att det var ångorna från den bruna 3sitsen som framkallade syner. nu kan jag somna en erfarenhet rikare, håret finns på riktigt, det syns på internet - i sverige.

N