tisdag 7 april 2009

Veckans dvärg

Nu är sommaren snart här och med den närmar sig även festivalerna. Envisa rykten hävdar bestämt att Sweden Rock är Sveriges största fetival nuförtiden. Och i enlighet med mina teorier om att hårdrock är det svennigaste som finns kan det mycket väl stämma. Jag tror att det har mycket att göra med att de män som var hårdrockare under 80-talet nu har, så att säga, klippt sig och skaffat jobb och därmed också gjort sig av med sina läderkläder. Trots denna devalvering av hårdrocksattribut är de fortfarande "metal" i själen och skulle utan tvekan piska upp en synthare om de såg någon.

Hårdrockarnas nya socioekonomiska status visar sig tydligast genom pudelrockens framgång i svennebarometern Schlagerfestivalen. De senaste åren har det väl gått rätt bra för poodles och Heat och allt vad de nu heter.

Till veckans dvärg. Trots sin rondör och täthet i kroppen väljer veckans dvärg att sporta en outfit som signalerar virilitet och ungdomlighet. Här har vi en dvärg i sina bästa år. Den hårdrockande dvärgen är mest där för att se Mötley Crüe, men det är mest för att hans hushjältar Motörhead missar festivalen eftersom sångaren drabbats av gikt.

Inga kommentarer: